Επίσκεψη Πολωνών εκπαιδευτικών - Erasmus+

 

Μια ημέρα εξωστρέφειας,μια ημέρα χαράς, μια ημέρα Erasmus+ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού!
Επίσκεψη Πολωνών εκπαιδευτικών στο πλαίσιο Σχεδίου Κινητικότητας Erasmus+ με τίτλο „Nauczyciele na start” (2021-1-PL01-KA122-SCH-000013908).
Το σχολείο μας υποδέχτηκε ομάδα 5 Πολωνών εκπαιδευτικών από το σχολείο Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II w Goniądzu στην πόλη Goniadz, για παρακολούθηση εργασίας (Job Shadowing).
Οι Πολωνοί εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, παρακολούθησαν την εκδήλωση της Ε' Δημοτικού για την επέτειο του Πολυτεχνείου και συμμετείχαν σε επιδείξεις εργασίας (υποδειγματικές διδασκαλίες). Στη συνέχεια μετέβησαν στο χώρο της Εικαστικής Έκθεσης του Δήμος Άργους Ορεστικού για τα Ελευθέρια της πόλης, όπου πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική ξενάγηση από τον Markos Petropoulos , στις εικαστικές δημιουργίες των σχολείων και στην λαογραφική παράδοση του τόπου.
Θερμά συγχαρητήρια στους άξιους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την εξαιρετική υποδοχή και το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που υλοποίησαν.
Όπως μας διαβεβαίωσαν οι Πολωνοί εκπαιδευτικοί πήραν πολλές ιδέες για διδακτικές πρακτικές, τις οποίες και θα εφαρμόσουν στις τάξεις τους
Η Διευθύντρια
Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου
 

























 

Σχόλια