Διαγωνισμός Έκθεσης Ι.Ν.Αγ.Νικάνορα- Βράβευση

 

Για 12η συνεχή χρονιά ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικάνορα (Χλόη Καστοριάς)  διοργάνωσε τον ετήσιο διαγωνισμό έκθεσης στον οποίο συμμετέχουν μαθητές/τριες των τάξεων Ε΄και Στ΄από τα δημοτικά σχολεία της ΠΕ Καστοριάς.

Την αφορμή για το  θέμα της έκθεσης φέτος έδωσαν τα  200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 κατά του Οθωμανικού Ζυγού:

“Ποια πιστεύεις ότι είναι η κορυφαία ηγετική φυσιογνωμία της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και γιατί;”

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 123 μαθητές ( 25 από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού). 

Η εκδήλωση   βράβευσης των παιδιών που διακρίθηκαν  έγινε την Κυριακή το πρωί , 6-2-2022, παρουσία του μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικου  στον  Ι.Ν Αγίου Νικάνορα.

Με χαρά δεχτήκαμε την είδηση ότι ανάμεσα στους βραβευθέντες μαθητές  του διαγωνισμού είναι ο μαθητής μας -  της ΣΤ΄ Τάξης - Λαμπής Παναγιώτης, στον οποίο αποδόθηκε Εύφημος Μνεία.

Το βραβείο απένειμε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Αναστάσιος Ξανθόπουλος και παρέλαβε, για λογαριασμό του μαθητή,  η δασκάλα της ΣΤ΄Τάξης  του σχολείου μας κα. Καίτη Καζακλάρη.

Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη, αλλά και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας που κατέθεσαν τις εκθέσεις τους και συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Καλή πρόοδο ευχόμαστε και πάντα επιτυχίες!

 Αναμνηστικά δώρα και έπαινοι συμμετοχής δόθηκαν σε όλους!

 



Σχόλια